Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт заробить понад 100 мільйонів доларів лише на Spotify

Люди

02 грудня
243

Виконавиця стала найкращою співачкою 2023 року за версією Spotify

Тейлор Свіфт заробить понад 100 мільйонів доларів лише на Spotify

ЗІРКИ

 

Тейлор Свіфт — американська співачка, може заробити понад 100 мільйонів доларів від Spotify за 2023 рік, згідно з підрахунками кількості прослуховувань її пісень. Про це повідомляє видання Variety.


Зірку на потоковій платформі прослухали за рік близько 26,1 мільярда разів, а за одне прослуховування в середньому платять 0,0035 цента, тож лише за листопад вона заробила б понад 90 мільйонів доларів. Якщо припустити, що аналогічні цифри будуть у грудні, то загальна сума наближатиметься до 130 мільйонів доларів.


Окрім Свіфт, серед інших найбільших виконавців є Bad Bunny, The Weeknd, Drake і Peso Pluma. До речі, The Weeknd цьогоріч не випустив навіть альбому, але його стара пісня за 2016 рік Die for You знову стала хітом.

 


Варто зазначити, що підрахунки відбувались лише на стрімінговій платформі Spotify, проте існують й інші сервіси, на яких можна слухати музику. Billboard визначив, що загальний дохід Тейлор від таких платформ може становити майже 200 мільйонів доларів лише за 2023 рік.


Нагадаємо, стало відомо, що Свіфт переїде в особняк свого коханого, спортсмена Тревіса Келса, на кілька тижнів, поки триває її відпустка.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter