Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт спростувала звинувачення папараці

Факти

27 жовтня
245

У своїх піснях зірка розповідає про почуття

Тейлор Свіфт спростувала звинувачення папараці

ЗІРКИ

 

 

 

Тейлор Свіфт змусила шанувальників знову заговорити про себе. У новій пісні вона назвала колишнього бойфренда, якого вважали Гаррі Стайлзом, "брехливим зрадником".


33-річна співачка додала невідомі пісні в нову версію свого п’ятого альбому "1989", який підняв її кар’єру на нову висоту з 2014 року. В одній із пісень, Іs It Over Now, Тейлор критикує колишнього партнера за те, що він "брехливий зрадник" і спить із купою моделей після того, як вони розлучилися.


Папараці пишуть, що Тейлор зустрічалася з Гаррі Стайлзом. Також вона нібито мала стосунки з Конором Кеннеді, сином нинішнього кандидата в президенти США Роберта Ф. Кеннеді. Пишуть, що Тейлор також зустрічалася з ді-джеєм Келвіном Гаррісом, Джоном Маєром, Джейком Джилленхолом, Джо Алвіном і Метті Хілі. 


Тейлор відповіла на це так: "Якщо мене бачили з кимось, то вважали, що я з ним спала. І тому я заприсяглась більше не спілкуватися із чоловіками".


Зірка також розкритикувала папараці за чутки про те, що вона буцімто мала романтичні стосунки зі своїми подругами. Зокрема, вона спростувала чутки про стосунки з актрисою Glee Діанною Агрон. У середині 2010-х років Тейлор привернула увагу ЗМІ тим, що тусувалась із кількома знаменитостями, які стали відомі як її "дівчачий загін". Серед них: Селена Гомес, Гігі Хадід, сестри Хаїм, Блейк Лайвлі, Кара Делевінь і Хейлі Стайнфельд.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter