Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт розповідає у піснях про своє життя і почуття

Люди

Степан СЕМКІВ
23 квітня 14:59
283
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тейлор Свіфт і її бойфренди

Тейлор Свіфт розповідає у піснях про своє життя і почуття

Життєві історії

 

Тейлор Свіфт і Джо Алвін 

 

Кажуть, що Тейлор Свіфт ображає у своїх піснях відомих людей, з якими колись контактувала. ВІПи рідко відповідають їй на звинувачення і образи. 

 

«Я не розповідаю про своє особисте життя в подробицях. Я пишу про це у своїх піснях. Я відчуваю, що ти можеш поділитися інформацією про своє минуле у музиці, щоб люди знали, через що ти пройшов і що саме відчував», — сказала Свіфт раніше.

 

Тейлор, схоже, присвятила більшу частину свого нового альбому The Tortured Poets Department розриву з Джо Алвіном і відновленню стосунків із рок-зіркою Меттом Гіллом. Але ні Джо, ні Метт не відповіли їй, незважаючи на зневажливу лірику на TTPD. У піснях були натяки на невірність, порушення обіцянок і марнославство, які, на думку фанатів, спрямовані проти них.

 

Емма Гілл, провідна британська адвокатка, яка представляє інтереси високопоставлених ВІПів у Великобританії, сказала: «Тейлор Свіфт звела багато рахунків у піснях, проте вона переконалася, що її колишні хлопці рідко відповідають».

 

Фанати Свіфт були впевнені, що Тейлор Свіфт і Джо Алвін заручені. Хоча Джо ніколи не говорив про їхні стосунки: ні під час зустрічей, ні після розірвання стосунків. Тейлор і Джо були разом на 77-й щорічній церемонії вручення премії «Золотий глобус», яка відбулася 5 січня 2020 року. 

 

23 травня 2023 року в Нью-Йорку Метта Гілла запитали, чи були вони парою. Мет відповів загадково: «Я б не сказав ні».

 

Гаррі Стайлз і Тейлор насолоджувалися короткими стосунками, які, як кажуть, закінчилися великою сваркою. Гаррі подякував їй за розрив із ним і не коментує нічого, ба більше, іноді хвалить її пісні.

 

Тейлор Свіфт і Гаррі Стайлз 

 

Том Гіддлстон зображений зі Свіфт на світлинах 2016 року. Проте він також не бажає обговорювати їхні стосунки з медіа.

 

Джон Маєр сказав, що Свіфт принизила його піснею «Дорогий Джон». Нагадаємо, в них була різниця у віці 13 років. Проте жодного продовження ми не побачили. 

 

Том Гіддлстон  і Тейлор Свіфт

 

Один із її перших бойфрендів Джейк Джилленгол сказав, що не ображається на Тейлор Свіфт. Кажуть, Тейлор піддала його різкій критиці в одній із пісень. Коли Джейка запитали про його стосунки зі співачкою, він також відмовився від коментарів.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter