Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт побачили із новим бойфрендом Тревісом Келсом

Факти

15 жовтня
257

Тейлор Свіфт побачили із новим бойфрендом Тревісом Келсом

 

 

 

Пара прогулювалась вулицями Нью-Йорка. Це перший раз, коли вони вирішили показати себе привселюдно. Тримаючи руку Келсі, Свіфт обережно крокувала слизьким тротуаром на відкритих підборах. Неймовірний дует супроводжували кілька охоронців. Свіфт виглядала невпевненою, коли її сфотографували. Вона дивилась на Келсі і посміхалась.


Тейлор ніколи не економила на своєму фірмовому стилі. 12-разова володарка премії «Греммі» розгойдала свої улюблені червоні губи та крилату підводку для очей. Келсі виглядав свіжо доглянутим із коротко підстриженим каштановим волоссям.


Їхній  бурхливий роман розпочався пару місяців тому. Тревіс Келс - 34-річний спортсмен НФЛ (Національної футбольної ліги). Свіфт зустрічалась із батьками 34-річного спортсмена, Донною та Едом, під час однієї гри Тревіса. «Вона знає, що це нелегко, коли вона з’являється на його іграх. Це видовище. Вона хоче підтримати його та знайти баланс, водночас не відволікаючи команду».
Після гри вона, здається, провела ніч у домі Тревіса, оскільки її охорона була помічена біля помешкання в п’ятницю вранці на ексклюзивних фотографіях DailyMail.com.


Нез’ясовано коли саме вони почали зустрічатися. Тревіс розповів у своєму подкасті New Heights у липні, що сподівався познайомитися із Тейлор, коли відвідав одну з зупинок її пісенного Eras Tour.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter