Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт підтримує бойфренда Тревіса Келсі на відстані

Люди

30 червня
82

Тейлор Свіфт передає знаки бойфрендові

Тейлор Свіфт підтримує бойфренда Тревіса Келсі на відстані

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Тейлор Свіфт і Тревіс Келс можуть бути далеко одне від одного, але це не заважає їм висловлювати свою підтримку!


За декілька днів після виступу в Лондоні 34-річна попзірка вшанувала свого 34-річного бойфренда, зірки НФЛ, скопіювавши його фірмову позу лучника на своєму концерті на дублінському стадіоні "Авіва" в п'ятницю.

 


Відповідно до відео, що його зняли фанати й опублікували в мережі X (колишня назва Twitter), Свіфт повторила культовий жест футбольного захисника під час виконання пісні Midnight Rain зі свого альбому Midnights, який отримав "Ґреммі".

 

"Тревіс Келсі робить свою фірмову позу лучника в новому кліпі Chiefs і свіфтівці в захваті", прокоментували фанати. Свіфт грайливо всміхалася, виконуючи позу, чим спричинила бурхливі оплески глядачів на концерті.

 


Раніше Свіфт уже робила схожі рухи під час виконання пісні So High School, треку, наповненого різноманітною лірикою та відсиланнями, які, за припущенням фанатів, стосуються їхнього роману.


"Я дійсно почав слухати музику Тейлор, коли вона випустила альбом 1989 року,  пояснив Келсі в одному з інтерв'ю. До цього я знав, хто вона така, ми були одного віку, тож через середню школу і все інше я знав, хто така Тейлор, і вона була ніби початком її кар'єри".


Не дивно, що Свіфт вшанувала свого хлопця під час концерту, навіть не перебуваючи в залі, адже джерело раніше повідомило PEOPLE, що їхній роман "дуже особливий". "Він справжній джентльмен,  поділилося джерело. Він дуже зосереджений на своїй кар'єрі. У нього чудові стосунки з родиною. Він має дивовижну енергію та підхід до життя. Усе це відчутно дуже по-особливому".


Джерело: https://people.com/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter