Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт організувала розкішну вечірку в Лондоні

Люди

Богдана СВІТЕНКО
15 серпня 12:00
288
Джерело: Газета "Життєві історії"

Тейлор Свіфт та її тур

Тейлор Свіфт організувала розкішну вечірку в Лондоні
Тейлор Свіфт у Лондоні

Життєві історії

 

Американська співачка Тейлор Свіфт влаштувала розкішну вечірку для своєї команди в закритому клубі Annabel's у лондонському районі Мейфер. 34-річна Тейлор розслабилася разом зі своєю командою і веселилася до третьої години ночі перед черговим етапом туру The Eras Tour на стадіоні «Вемблі».

 

Відома співачка подбала про те, щоб на розкішному майданчику був безплатний бар, організувала шість 52-місних автобусів, які розвозили людей у готелі міста.

 

 

Попереду на Тейлор Свіфт очікують іще п'ять концертів у Великій Британії, а згодом вона повернеться до Сполучених Штатів Америки. Повідомляють, що для проведення майбутніх концертів можуть бути залучені приватні антитерористичні служби, щоб убезпечити тисячі фанатів. Такі заходи безпеки вжито після того, як Тейлор Свіфт була змушена скасувати декілька концертів у Відні. Рішення про скасовування було спричинене ймовірним терактом. Організатори шоу в Австрії заявили, що очікували до 65 000 фанатів на стадіоні під час кожного виступу і до 30 000 глядачів на вулиці, де, за словами влади, підозрювані планували влаштувати трагедію.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter