Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт обійшла Бейонсе і встановила новий рекорд

Люди

Богдана СВІТЕНКО
13 вересня 14:00
167
Джерело: Газета "Життєві історії"

Тейлор Свіфт та її перемоги

Тейлор Свіфт обійшла Бейонсе і встановила новий рекорд
Тейлор Свіфт на церемонії нагородження

Життєві історії

 

 

Американська співачка Тейлор Свіфт увійшла в історію MTV Video Music Awards (VMA). 34-річна Тейлор стала найбільш титулованою сольною виконавицею за всю історію церемонії.

 

 

34-річна попзірка стала головною переможницею MTV Video Music Awards цього року, отримавши сім нагород, і тепер на її рахунку 30 перемог на VMA. Співачка обійшла навіть Бейонсе, яка також має 30 перемог на VMA, та лише 25 як сольна виконавиця, оскільки інші п'ять вона здобула, коли була учасницею гурту Destiny's Child. Кар’єрний шлях Свіфт досить довгий, адже вона розпочала співати ще в дитинстві, проте її дебютний альбом Taylor Swift вийшов 2006 року.

 

Отримуючи приз «Відео року», Тейлор Свіфт подякувала своєму хлопцеві Тревісу Келсу за те, що він долучився до знімання кліпу. Вона сказала: «Все, до чого торкається цей чоловік, перетворюється на щастя, веселощі та магію, тому я хочу подякувати йому за те, що він додав це в наш процес». Про їхні стосунки стало відомо у вересні 2023 року після того, як Тейлор прийшла підтримати Тревіса на його гру в американський футбол.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter