Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Тейлор Свіфт і її колишній бойфренд Джо Елвін залишилися друзями

Факти

29 квітня
148

Тейлор Свіфт і ексбойфренд

Тейлор Свіфт і її колишній бойфренд Джо Елвін залишилися друзями

 

Поки Тейлор Свіфт насолоджується своїми новими стосунками і новою музичною епохою, її колишній бойфренд Джо Елвін також не зупиняється у своєму розвитку.

 

Джерело розповіло People, що колишній лауреат премії «Ґреммі» Джо Елвін «зустрічається з іншою дічиною і щасливий» на тлі випуску 11-го студійного альбому Свіфт The Tortured Poets Department. «Він чудовий хлопець і не любить драми», — сказав інсайдер, зазначивши, що 33-річний Елвін розійшовся із Тейлор Свіфт без скандалів.

 

Після того, як їхні шестирічні стосунки закінчилися торік, він «звичайно, не говорить про неї нічого поганого». «Він був закоханий у співачку, просто в них нічого не вийшло», – стверджує джерело. «Джо любить тишу й не любить перебувати в центрі уваги медіа», – додає джерело. Повідомляють, що відтоді Елвін не відповідає на запитання медіа про альбом і його стосунки зі Свіфт.

 

 

Свіфт зустрічалася з Елвіном від 2017 до 2023 року. 2021 року вони разом отримали «Ґреммі» за «Альбом року» після того, як він був співавтором і продюсером кількох треків у Folklore під псевдонімом Вільям Бовері. Пару також номінували на ту ж нагороду за рік для Evermore. Водночас публічно обговорювати їхні стосунки актор відмовився. 2022 року Елвін сказав Harper's Bazaar, що він «може зрозуміти» інтерес до їхніх стосунків, «але я не розумію, чому на ці запитання завжди потрібно відповідати».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter