Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт і Тревіс Келс разом прийшли на весілля

Люди

Богдана СВІТЕНКО
09 вересня 14:00
378
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тейлор Свіфт в елегантній сукні

Тейлор Свіфт і Тревіс Келс разом прийшли на весілля
Тейлор Свіфт та її коханий

Життєві історії

 

 

Американська співачка Тейлор Свіфт і Тревіс Келс мали дуже стильний вигляд, коли відвідували весілля моделі Карен Ельсон та власника студії звукозапису Electric Lady Studios Лі ФостерА. Саме весілля відбувалося на даху цієї студії, в якій Свіфт працювала над низкою своїх музичних альбомів.

 

 

Попри традиційне правило, що забороняє одягати біле на чуже весілля, 34-річна Тейлор була у кремовій сукні з квітковим візерунком і вирізами з боків. Своє елегантне вбрання вона поєднала з бежевими туфлями на підборах від Christian Louboutin, джинсовою сумкою від Vivienne Westwood і невеликою кількістю витончених прикрас. Також Свіфт зібрала своє волосся і нафарбувала губи фірмовою червоною помадою. 34-річний Тревіс був у чорній сорочці, чорних штанах і мокасинах того ж кольору.

 

Співачка та спортсмен, які перебувають у стосунках від 2023 року, трималися за руки, коли прибули до відомої студії звукозапису в Нью-Йорку. Також Келс як справжній джентльмен провів Свіфт до місця, де відбувалося святкування, підтримуючи її.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter