Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Талула Райлі та Томас Броді-Сангстер одружилися в церкві Святого Георгія

Люди

Марія КАЛУШ
23 червня 17:50
167
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Талула Райлі та Томас Броді-Сангстер — чудова пара

Талула Райлі та Томас Броді-Сангстер одружилися в церкві Святого Георгія

Життєві історії

 

 

38-річна акторка Талула Райлі, відома за ролями у фільмах "Святий Трініан" та "Насправді кохання", 16 червня 2024 року поєднала свою долю з 34-річним актором Томасом Броді-Сангстером, зіркою "Гри престолів" та "Того, хто біжить лабіринтом".


Церемонія, що відбулася в мальовничій церкві Святого Георгія в графстві Хартфордшир, Англія, була сповнена романтики та елегантності. На фотографіях, отриманих The Sun, Райлі сяяла в білій сукні з мереживною вуаллю, витончено виділяючи свою красу. Броді-Сангстер, своєю чергою, доповнив образ нареченої класичним синім смокінгом, підкреслюючи урочистість моменту.
Пара, стосунки якої розпочалися 2021 року під час знімання драми "Пістолет", заручилася у травні 2023 року. Їхній роман одразу привернув увагу публіки, адже для обох акторів це стало новим етапом у житті.


Весілля Райлі та Броді-Сангстера стало не лише святкуванням їхнього кохання, а й свідченням міцного зв'язку, який їм вдалося побудувати за два роки стосунків.


Райлі сяяла в білій сукні від відомого дизайнера, підкреслюючи свою фігуру та елегантність. Броді-Сангстер мав елегантний вигляд у синьому смокінгу від Ralph Lauren, доповнивши образ білою сорочкою та краваткою.

 


Церемонія відбулася в історичній церкві Святого Георгія, оточеній мальовничими краєвидами. На святі були присутні близькі друзі та члени родини пари. Весілля відзначалося в традиційному стилі з вишуканою їжею, урочистими тостами та зворушливими промовами.


Нагадаємо, що Райлі та Броді-Сангстер познайомилися 2021 року на знімальному майданчику драми "Пістолет". Їхні стосунки розвивалися поступово, ґрунтуючись на спільних інтересах, взаємній повазі та щирій підтримці. У травні 2023 року Броді-Сангстер зробив пропозицію Райлі під час романтичної подорожі. Їхнє весілля стало підтвердженням міцного зв'язку та щирого кохання, яке їм вдалося побудувати.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter