Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сурі Круз каталася на велосипеді в парку Нью-Йорка

Факти

Назар КОЛОДІЙ
11 червня 10:06
722
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сурі Круз — донька зіркової пари

Сурі Круз каталася на велосипеді в парку Нью-Йорка

Життєві історії

 

 

18-річна Сурі Круз, дочка голлівудських зірок Кеті Холмс і Тома Круза, сяє впевненістю, насолоджуючись катанням на велосипеді Центральним парком Нью-Йорка.


Її чарівна біла в'язана безрукавка та привабливі червоно-білі штанці з принтом ідеально втілюють безтурботний дух підлітка, який ось-ось розпочне новий розділ у своєму житті.

 


Сурі, випускниця 2024 року, скинула з плечей тягар шкільних буднів і з нетерпінням чекає на нові враження, які їй подарує Університет Карнегі-Меллона в Піттсбурзі, штат Пенсильванія. Її мрія про кар'єру в моді скоро втілиться в життя, адже вона планує навчатися у престижній школі дизайну. Сурі вже демонструє неабиякий творчий потенціал, який, без сумніву, успадкувала від своїх талановитих батьків. 


Кеті Холмс із гордістю розповідає про вплив своєї матері, Кетлін, яка вела успішний бізнес із виробництва тканин, перш ніж присвятити себе вихованню дітей. "Моя мама неймовірно любить квілтинг, а одна з моїх сестер вчителька мистецтва, тож я з цим виросла", ділиться Кеті з InStyle.


Вона завжди прагнула, щоб Сурі відчувала силу творчості, й із раннього дитинства заохочувала її до самовираження. "Я хотіла, щоб вона створювала речі, а не робила щось для неї. Таким чином вона завжди була головною", згадує Кеті, як вони разом шили костюми до дня народження Сурі, коли їй було лише чотири роки.


Під час пандемії Кеті та Сурі ще більше зблизилися, проводячи час разом за шиттям на березі озера. "Ми також були на озері, і там був гамак, тож я прокидалася, шила, пила каву, дрімала в гамаку", ділиться Кеті з Amazing Magazine, наголошуючи на їхньому тісному зв'язку та спільній любові до рукоділля.


Відколи Сурі виповнилося 18 років, у квітні, її все частіше помічають на вулицях Нью-Йорка, де вона демонструє своє унікальне почуття стилю. Хоча Кеті далі захищає приватне життя своєї дочки, вона час до часу ділиться думками про її таланти. "Сурі добре справляється з усім, що вона робить", якось зауважила Кеті, що свідчить про здібності та потенціал її дочки.


Однак їй доведеться звикнути до відсутності батька в її житті. Після 18-річчя Том Круз більше не зобов'язаний платити аліменти Кеті, які, як повідомляють, становили значні 400 000 доларів на рік.


Джерело: Джерело: https://www.hellomagazine.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter