Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Стінг і його дружина Труді Стайлер позували на червоній доріжці Каннського кінофестивалю

Люди

Назар КОЛОДІЙ
22 травня 11:45
990
Джерело: Газета "Життєві історії"

Стінг і Труді Стайлер

Стінг і його дружина Труді Стайлер позували на червоній доріжці Каннського кінофестивалю

Життєві історії

 

 

Стінг і його дружина Труді Стайлер позували на червоній доріжці на прем'єрі фільму «Партеноп» під час 77-го Каннського кінофестивалю. 72-річний музикант був одягнений у темно-синій піджак і штани в тон, блідо-блакитну сорочку та туфлі з тропічним малюнком.


69-річна дружина-актриса обрала привабливу блакитну сукню, в поєднанні з масивним коричневим поясом і відповідною сумкою-клатчем.

 

 

Пара мала гламурний вигляд, коли пройшла тримаючись за руки крізь натовп людей, перш ніж позувати для фото. Стінг і Труді одружені від 1992 року і є батьками 39-річного Міккі, 38-річного Джейка, 32-річного Еліота та 27-річного Джакомо.


Подробиці сюжету фільму зберігають у таємниці, але продюсер каже, що фільм буде «дослідженням невпинного прагнення до свободи, ненаситної любові до міста з незліченними обличчями та безліччю форм самої любові».


У фільмі зіграли Селесте Далла Порта, Стефанія Сандреллі, Гарі Олдман, Сільвіо Орландо, Луїза Раньєрі, Пеппе Ланцетта та Ізабелла Феррарі. Фільм відібрано до змагання за «Золоту пальмову гілку» на 77-му Каннському кінофестивалі, прем'єра якого відбулася 21 травня.


Каннський кінофестиваль є найбільшим у світі кінофестивалем, уперше презентованим 1939 року як альтернатива тодішньому Венеційському кінофестивалю. Фестиваль проводять щорічно від 1946 року, за винятком 1948 і 1950 років, коли його скасували через брак коштів.


Фестиваль відомий своєю ретельно відібраною програмою фільмів, які отримали «Оскар» або дали початок кар’єрам таких режисерів, як Квентін Тарантіно. Головною нагородою Канн є «Золота пальмова гілка», з-поміж попередніх лауреатів якої були фільми «Таксист», «Апокаліпсис сьогодні», «Кримінальне чтиво», «Піаніст» і «Паразит».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter