Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Співачка Ешлі Робертс у красивій сірій сукні на презентації фільму

Факти

Богдана СВІТЕНКО
16 серпня 19:30
100
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ешлі Робертс на червоній доріжці

Співачка Ешлі Робертс у красивій сірій сукні на презентації фільму
Ешлі Робертс на гала-показі фільму

Життєві історії

 

Співачка Ешлі Робертс через спекотну серпневу погоду зазнала незручностей під час британського гала-показу фільму «Чужий: Ромул» у Лондоні.

 

 

Коли Ешлі підняла руки, було вино плями поту під її пахвами. 42-річна Ешлі Робертс не зважала на це, випромінюючи впевненість у своїй привабливій сірій сукні. До свого образу вона додала сріблясті босоніжки на високих підборах і сумку. З аксесуарів вона обрала масивні срібні сережки та браслет.

 

На червоні доріжки та офіційні заходи Ешлі зазвичай обирає сукні з відтінком голлівудського гламуру. Вона часто носить обтислі вбрання, блискучі тканини та асиметричні вирізи, що підкреслюють її фігуру.

 

Ешлі Робертс почала розвивати свою сольну кар’єру 2010 року. До цього часу вона була учасницею гурту The Pussycat Dolls. Зіткнувшись із труднощами в музичній сфері, Ешлі скерувала свою увагу на телебачення та реаліті-шоу. Це стало новим етапом у її кар'єрі, де вона змогла себе проявити. Таким чином, попри негаразди, з якими Ешлі зіткнулася після розпаду The Pussycat Dolls, вона змогла адаптуватися і знайти нові шляхи для свого професійного розвитку.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter