Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софія Вергара зіграла чудову роль у серіалі Netflix

Люди

11 листопада
345

Після розлучення з чоловіком...

Софія Вергара зіграла чудову роль у серіалі Netflix

ЗІРКИ

 

 

 

Софія Вергара втілила образ наркобарона на постері для Netflix "Грізельда". Софія зображена з предметом, схожим на кокаїн на її мізинці.


51-річна зірка і номінантка на премію "Еммі" поділилася в інстаграмі зображеннями з нового серіалу. Софія Вергара грає відому лідерку колумбійського наркокартелю Гризельду Бланко. На плакаті зображено великим планом обличчя Софії з руками, складеними перед ним, і її нігтем, пофарбованим темно-червоним кольором, з білою порошкоподібною речовиною. У зухвалому відсиланні до Бланко (відома, як кокаїнова хрещена мати під час її наркоправління в Маямі в 70-х роках), на плакаті було написано: "Жінка, яка має сутність".


Софія розповіла про свою героїню: "Грізельда Бланко була неперевершеним персонажем, чия безжальна, але геніальна тактика дозволила їй керувати імперією вартістю мільярд доларів".

Серіал компанії Netflix дебютує 25 січня. У синопсисі зазначено, що "смертоносна суміш несподіваної дикості та чарівності Бланко допомогла їй уміло орієнтуватися між бізнесом і сім’єю".


Це перший кінопроект Софії після оголошення про її розлучення із Джо Манганьєлло в липні 2023 року після семи років шлюбу.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter