Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софія Вергара в неоново-зеленому костюмі на червоній доріжці AGT

Люди

Марія КАЛУШ
03 вересня 14:26
247
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Софія Вергара на шоу пошуку талантів

Софія Вергара в неоново-зеленому костюмі на червоній доріжці AGT
Софія в пошуках талантів у США

Життєві історії

 

 

Актриса і модель Софія Вергара закрутила голови глядачам на червоній доріжці чвертьфіналу шоу «Америка має талант» у Пасадені, штат Каліфорнія. Вергара залишається суддею AGT («Америка шукає таланти») вже майже п'ять років.


Зірка серіалу «Гризельда» світилася в неоновому костюмі на бретельках від Laura Basci. Ансамбль поєднував корсетний топ на блискавці з підкладкою на ліфі й тонкими бретельками та штани з кишенями в тон.


Вергара доповнила свій образ металевими платформами з відкритим носком і срібними прикрасами. Вона обрала свій фірмовий гламурний макіяж з ліловою помадою та каштановим волоссям, укладеним у вільні локони з проділом по центру.

 


Її співсуддя і близька подруга Хайді Клум обрала контрастний образ, одягнувши топ без бретельок від Jean Paul Gaultier з поясом і спідницю в тон.


Актриса, яка зараз зустрічається з хірургом Джастіном Саліманом, поділилася фотографіями того дня у своєму інстаграмі. Шанувальники засипали її коментарями, вихваляючи нестаріючу красу.
«Так... як я і казав у твоєму останньому пості, "Ти найкрасивіша жінка у світі"!». «Абсолютно приголомшлива, як завжди». Так пишуть прихильники актриси в інстаграмі.


Після приєднання до шоу вона сказала: «Я дуже рада приєднатися до моєї нової сім'ї на AGT. Для мене це новий і захопливий розділ, і я надзвичайно пишаюся тим, що буду першою латиноамериканською суддею на шоу. Не можу дочекатися, щоб побачити всі таланти й повеселитися з усіма вами!».


За час свого перебування на шоу Софія створила незліченну кількість пам'ятних моментів, а шанувальники особливо полюбили її дружбу з німецькою супермоделлю Хайді Клум.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter