Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софія Вергара розвиває свої стосунки з хірургом-ортопедом

Люди

Марія КАЛУШ
09 липня 10:45
413
Джерело: Газета "Життєві історії"

Софія Вергара готується заміж…

Софія Вергара розвиває свої стосунки з хірургом-ортопедом

Життєві історії

 

 

Актриса Софія Вергара зустрічається з хірургом-ортопедом доктором Джастіном Саліманом! Пару, яка почала свої стосунки в жовтні, помітили цими вихідними під час вечері. Актриса привернула увагу публіки яскравою сукнею лаймово-зеленого кольору з відкритими рукавами, застібкою на ґудзики та легкою спідницею.


Вишукану сукню 51-річна акторка поєднала з білими кросівками, білою сумкою через плече та ще однією сірою сумкою через плече. Саліман був одягнений у чорну сорочку, джинси та чорні туфлі в стилі кежуал. 


Шанувальники були в захопленні від того, що пара все ще міцно тримається разом, і заполонили інстаграм похвалами на адресу прекрасного дуету. "Одна річ про Софію Ві: з нею завжди буде поруч гарячий чоловік", сказав один шанувальник. Інший користувач написав: "Оновлення точно". "Вона має такий милий вигляд у цьому вбранні",  сказав іще один.

 


Після закінчення семирічних стосунків із Джо Манганьєлло зірка "Гризельди" знайшла кохання з Саліманом. Джерело нещодавно повідомило Life & Style, що вона вже говорить про ймовірність іще одного шлюбу в майбутньому.


Джерела стверджують, що Софія Вергара вважає, що Джастін Саліман їй пасує. "Софія не думала, що зустріне когось такого ідеального для неї Джастін відповідає всім її побажанням до партнера, ексклюзивно розповів інсайдер Life & Style. "Він красивий, незалежний, розумний, з ним Софія почувається в безпеці, і він не актор. Не дивно, чому вона хоче вийти за нього заміж!".


Вона також пожартувала під час нещодавньої появи на ток-шоу The Talk: "Як же мені пощастило, що хлопець, з яким я зараз зустрічаюся, має ті ж самі ініціали", маючи на увазі, коли вона зробила перше татуювання Манганьєлло на своєму зап'ясті.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter