Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софія Вергара розповіла про ставлення до косметичної хірургії

факти

Марія КАЛУШ
07 липня 11:41
62
Джерело: Газета "Життєві історії"

Софія Вергара та хірургічне втручання

Софія Вергара розповіла про ставлення до косметичної хірургії

 

 

Софія Вергара, відома акторка та ікона стилю, знову опинилася в центрі уваги через чутки про те, що вона зробила бразильську підтяжку сідниць.


51-річна зірка з'явилася в обтислій мідісукні задля просування своєї модної лінії Walmart, що спричинило бурхливу реакцію в інтернеті. Деякі користувачі мережі припустили, що Вергара вдалася до хірургічного втручання, щоб досягти більш пишних форм.


Хоча сама Вергара не коментувала цих чуток, пластичний хірург з Беверлі-Гіллз, доктор Роберт Коен, поділився з журналом Life & Style своєю професійною думкою. "З огляду на те, що я бачу, здається, Софія могла щось зробити, адже її сідниці тепер мають значно більший обсяг",  зазначив доктор Коен, який ніколи не лікував Вергару. Важливо зазначити, що думка доктора Коена ґрунтується лише на фотографіях і не є остаточним висновком.


Минулого місяця Вергара в інтерв'ю журналу Allure відкрито розповіла про своє ставлення до косметичної хірургії. Актриса зізналася, що не робила жодних операцій, але не відкидає такої ймовірності в майбутньому. "Я зроблю будь-яку пластичну операцію, яку тільки зможу, коли буду готова", сказала Вергара.

 


Вона також поділилася тим, що вже давно використовує ботокс, але скептично ставиться до філерів. "Я не вірю у філери. На мою думку, вони краще підходять молодим дівчатам, які хочуть трохи збільшити щоки або губи", пояснила Вергара. 


Попри чутки, Софія Вергара залишається однією з найкрасивіших і найуспішніших жінок у світі. Її впевненість у собі та позитивне ставлення до життя слугують натхненням для мільйонів людей. Вергара неодноразово заявляла, що не боїться старіти, але хоче мати контроль над тим, який у неї вигляд. Актриса вважає, що пластична хірургія може бути способом підвищити самооцінку та впевненість у собі.

 

Вергара закликає жінок приймати себе такими, якими вони є, але водночас не засуджує тих, хто хоче змінити свою зовнішність за допомогою хірургії.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter