Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софія Вергара привертає увагу своїм стильним вбранням у Нью-Йорку

Люди

Степан ПАВЛІВ
17 жовтня 07:05
611
Джерело: Газета "Життєві історії"

Софія Вергара у корсеті й мішкуватих штанах

Софія Вергара привертає увагу своїм стильним вбранням у Нью-Йорку
Красуня Вергара не перестає дивувати

Життєві історії

 

 

52-річна акторка Гризельда мала розкішний вигляд, коли її сфотографували на вечері в улюбленому ресторані знаменитостей Zero Bond у Нью-Йорку. Її вбрання перевершило всі очікування з усіх можливих причин.

 

Для свого стильного виходу в світ випускниця «Сучасної сім'ї», схоже, прийняла готичний тренд, який зараз набирає обертів. Вергара одягнула чорний корсет без бретелей, що облягає фігуру, в поєднанні з мішкуватими чорними шкіряними штанами з високою талією і чорно-білим блейзером у смужку.

 

 

Софія доповнила образ бордовим клатчем Saint Laurent із золотою фурнітурою, а також продовжила готичну тему, пофарбувавши нігті в чорний колір. Актриса уклала своє карамелеве волосся в довгу гладку зачіску, зачесану під покер, і додала пару сережок-гвіздків та браслет в тон. У макіяжі: темні смокі-айз, рожеві щоки й темно-рожеві губи.

 

Софія поділилася селфі з вечора зі своїми 35,1 мільйона підписників в інстаграмі 12 жовтня, і вони, як і слід було очікувати, засипали розділ коментарів любов'ю.

 

«Прекрасно», написав один шанувальник, а потім додав емодзі з чорним серцем. «Ого, маєш розкішний вигляд»,  похвалив другий шанувальник. «Ти дуже красива», вигукнув третій шанувальник, супроводжуючи його смайликом вогню.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter