Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софія Вергара досконало втілила свій стиль кежуал-шик

Люди

Степан СЕМКІВ
04 серпня 11:47
124
Джерело: Газета "Життєві історії"

Софія Вергара та її бойфренд Джастін

Софія Вергара досконало втілила свій стиль кежуал-шик

Життєві історії

 

 

Актриса Софія Вергара нещодавно відвідала манікюрний салон у Беверлі-Гіллз і досконало втілила стиль кежуал-шик. 52-річна колумбійсько-американська акторка обрала для сольного виходу у світ чорну літню сукню, яку поєднала з парою масивних білих кросівок. 


Вічна модниця, Софія доповнила свій образ стильною чорною сумочкою Chanel, яскравими сережками та срібними прикрасами. Зірка довершила свій образ модними чорними сонцезахисними окулярами, а її каштанове волосся каскадом спадало на плечі.


Її повсякденний вихід відбувся за кілька днів після того, як вона насолоджувалася неймовірним відпочинком у Європі зі своїм бойфрендом лікарем Джастіном Саліманом та кількома друзями. 

 

 

У вівторок пару помітили під час відпочинку на півдні Франції. Софія з любов'ю поклала руку на плече свого бойфренда. Софія одягла чорний топ з глибоким декольте та об'ємну чорну спідницю, яка додала шикарного вигляду її ансамблю. Софія ділилася знімками свого розкішного відпочинку в інстаграмі, востаннє у вівторок, коли вона сфотографувалася в Монако.
Актриса була одягнена у приталену сукню з квітковим принтом, коли вона, Джастін та їхні друзі насолоджувалися спогляданням визначних пам'яток. 


У травні зірка "Гризельди" розповіла виданню People, що вони з доктором Саліманом "можливо" зустрічаються, додавши: "Я думаю, що тепер, коли я стала старшою, це чудово, тому що ти точно знаєш, що тобі подобається".


Уперше романтичні стосунки з пластичним хірургом у неї виникли торішнього жовтня, за три місяці після того, як її колишній чоловік Джо Манганьєлло оголосив про розлучення. Після семи років шлюбу Вергара і 47-річний Манганьєлло полюбовно розлучилися в лютому.

 

Софія Вергара і Джастін Саліман


У січні Вергара зізналася в інтерв'ю El País, що вони розлучилися, тому що він "хотів мати дітей", а вона "не хотіла бути старою матір'ю".


Того ж місяця Вергара з'явилася в програмі "Дивись, що відбувається в прямому ефірі", де розповіла ведучому Енді Коену, що вона зареклася від молодих чоловіків. "Вони не можуть бути молодшими за 50, а мені 51", сказала вона. "Гаразд, 49".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter