Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софі Тернер із бойфрендом вирушили в романтичну відпустку

Факти

Степан СЕМКІВ
27 травня 10:18
313
Джерело: Газета "Життєві історії"

Софі Тернер і її коханий

Софі Тернер із бойфрендом вирушили в романтичну відпустку

Життєві історії

 

 

Софі Тернер у повсякденній блакитній толстовці Playboy прибула в аеропорт Хітроу з бойфрендом Перегріном Пірсоном у неділю. Здавалося, що пара була в гарному настрої, коли вони прямували через аеропорт до зали очікування першого класу, перш ніж вирушити в романтичну відпустку.

 

Перегрін Пірсон і Софі Тернер

 

27-річна актриса продемонструвала свою неймовірну фігуру в чорних легінсах і взулася в туфлі-уггі. Зірка «Гри престолів» одягла коричневу замшеву куртку та носила зелену ручну сумку Louis Vuitton. Уклавши свої довгі коси у високий пучок, Софі мала стильний вигляд. Доповнила образ зірка темними сонцезахисними окулярами. 29-річний забудовник Перегрін був у сірій бейсболці, сонцезахисних окулярах, темно-синій толстовці та джинсах. 

 

Джо Джонас

 

Тим часом колишнього чоловіка Сорфі співака Джо Джонаса помітили на Гран-прі «Формули-1» у Монако. Співак усміхався. Він був у бежевій сорочці з візерунком і шортах у тон, а також у білих кросівках. Допонив образ червоними тонованими окулярами. Софі, яка розлучається з Джо, поділилася серією знімків зі своєї лижної поїздки з Перегріном, коли вона підтвердила їхні стосунки в грудні.


Перегрін є старшим сином і спадкоємцем Майкла Пірсона, четвертого віконта Каудрея, колишнього кінопродюсера, який володіє значною часткою медіаімперії Pearson. У той час як кажуть, що статки Софі становлять десять мільйонів фунтів стерлінгів, що значно менше за сімейний статок Перегріна. Її бойфренд, як кажуть, володіє майном на суму понад 224 мільйони фунтів стерлінгів. Він має п'ять мільйонів фунтів стерлінгів у Челсі, а його батько володіє величезним особняком у Західному Сассексі з 22 спальнями та 16 500 акрами землі.


Колишній Софі Джо також пішов далі, і його бачили на романтичній лижній прогулянці в Аспені, штат Колорадо, на початку січня з королевою конкурсу, яка стала моделлю, Стормі Брі. Уже з'явилися чутки про те, що Джо заприятелював зі Стормі в розпал свого розлучення.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter