Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софі Тернер із бойфрендом Перегріном Пірсоном на прогулянці у Парижі

Люди

Назар КОЛОДІЙ
04 березня 09:59
658
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зіркова пара

Софі Тернер із бойфрендом Перегріном Пірсоном на прогулянці у Парижі

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

 

27-річна актриса Софі Тернер не могла стерти усмішки з обличчя, залишаючи розкішний готель із 29-річним забудовником Перегріном Пірсоном у французькій столиці. Пара офіційно оголосила про свої стосунки в інстаграмі лише у січні. 


Софі мала надзвичайний вигляд у чорному ансамблі в поєднанні з білими босоніжками, демонструючи свій бездоганний стиль під час Тижня моди в Парижі.


Софі Тернер розлучається із Джо Джонасом. Нещодавно зірка поділилася серією знімків зі своєї гірськолижної поїздки з Перегріном, підтверджуючи їхні стосунки. Джо Джонас «засвітився» під час романтичної лижної прогулянки в Аспені, штат Колорадо, на початку січня з королевою конкурсу, якою стала модель Стормі Брі. Джо подав на розлучення із Софі у вересні 2023 року. Їхня боротьба за опіку над доньками, трирічною Віллою та півторарічною Дельфіною, потрапила в заголовки газет у всьому світі.


Перегрін є старшим сином і спадкоємцем Майкла Пірсона, четвертого віконта Каудрея, колишнього кінопродюсера, який володіє значною часткою медіаімперії Pearson. Як кажуть, статки Софі становлять десять мільйонів фунтів стерлінгів. Це значно менше порівняно із сімейним статком Перегріна, який становить понад 224 мільйони фунтів.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter