Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

SLAVIA представила нову композицію

Люди

31 березня
177

Прем'єра треку "Сила народу".

SLAVIA представила нову композицію

SLAVIA випустила чудову пісню про український народ.

 

У пісні "Сила народу" співачка возвеличує силу українців та зв’язок поколінь. Артистка зазначила, що її нова композиція - подяка предкам.


"Натхненням для написання пісні стала боротьба зі злом нескореного українського народу, який прагне великого і вільного життя. Вона несе в собі віру, та любов до українського. Відео містить рідні нашим серцям деталі культурної спадщини. У вишиваних орнаментах зашитий код, оберіг", - написала під кліпом Ярослава.

 

Зазначимо, у кліпі знялася українська політична та громадська діячка Ірина Фаріон. Жінка зіграла роль матері у відео, а її дочкою була співачка SLAVIA. Також у кліпі взяв участь український військовий Ігор із позивним "PERUN".

 

Колишній чоловік виконавиці DZIDZO привітав співачку із виходом нового треку. У своєму Instagram він залишив посилання на кліп ексдружини.

 

Нагадаємо, Ярослава та Михайло Хома одружилися у листопаді 2013 року, проте після восьми років шлюбу зіркова пара розлучилася. Раніше вони разом входили до складу українського гурту "Михайло Хома та Друзі", де Ярослава була солісткою. За часів існування гурту артистка виступала під ім'ям Славця, проте на початку сольної кар’єри змінила свій псевдонім. Тепер SLAVIA - творче псевдо виконавиці. 

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter