Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сирний торт із вишнями

Кулінарні рецепти

05 вересня
100

Смачна випічка

Сирний торт із вишнями

Інгредієнти: (на тісто) 100 г маргарину, 4 ст. л. цукру, пакетик ванільного цукру, столова ложка майонезу, яєчний жовток, чайна ложка куркуми, 1,5 ч. л. порошку до випічки, 2 скл. борошна; (на сирну масу) кілограм сиру, 250 г цукру, 2 яйця, пакетик ванільного цукру, столова ложка сметани (за потреби), чайна ложка куркуми, 2 ст. л. борошна, 2 ст. л манної крупи, десертна ложка порошку до випічки; (на крем) 100 г масла, жменя вишень, цукор; кокосова стружка.

 

Приготування. Маргарин охолодити і потерти. Додати яєчний жовток із майонезом, звичайним і ванільним цукром. Розтерти. Всипати борошно, змішане з порошком до випічки і куркумою, і замісити пісочне тісто. Поставити його в холодильник. 
Сир за потреби змолоти у м’ясорубці. Додати яєчні жовтки, звичайний і ванільний цукор, сметану, всипати куркуму і перемішати. З’єднати манну крупу, борошно та порошок до випічки і всипати до сирної маси. Наприкінці додати збиті яєчні білки. 
Тісто викласти у форму, зліпивши бортики заввишки сантиметр. Посипати його кокосовою стружкою. На тісто розкласти вишні без кісточок (попередньо посипати їх цукром та борошном), а на них викласти сирну масу. Випікати за температури 180 градусів протягом години. 
Сирний торт охолодити і змастити вишневим кремом: вишні подрібнити у блендері, всипати цукор, а коли він розчиниться, поступово додати масло, збиваючи міксером.

Автор: Галина Ващишин-Цигилик

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter