Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сінді Кроуфорд демонструє елегантність під час вечері з донькою

Люди

Богдана СВІТЕНКО
19 вересня 15:00
236
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сінді Кроуфорд та Кайя Гербер

Сінді Кроуфорд демонструє елегантність під час вечері з донькою
Сінді Кроуфорд у стильному образі

Життєві історії

 

 

Американська супермодель Сінді Кроуфорд продемонструвала вишуканий стиль, коли приєдналася до своєї 23-річної доньки Кайї Гербер на вечерю в культовому нью-йоркському готелі Chelsea.

 

 

58-річна Сінді мала сенсаційний вигляд у зеленій шовковій сукні-комбінації з чорним мереживним бюстом, яку вона поєднала зі шкіряною курткою. Свій образ вона завершила парою чорних босоніжок на підборах та клатчем того ж кольору.

 

 

У той самий час Кайя була не менш привабливою, ніж її мати. Дівчина одягнула білу мереживну прозору блузу, під якою був чорний бюстгальтер, широкі штани та туфлі на підборах. Свій зовнішній вигляд вона довершила масивним золотим намистом і великими окулярами. Кайю, яка любить відтворювати образи своєї матері, часто порівнюють із Сінді, ставлячи акцент на їхню зовнішню схожість.

 

Окрім доньки, в Сінді Кроуфорд також є 25-річний син Преслі Вокер Гербер. Батьком обох дітей є американський 62-річний бізнесмен Ренді Гербер. Сінді та Ренді перебувають у шлюбі з 1998 року. До цього жінка була одружена з актором Річардом Гіром.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter