Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Син Ріанни та її партнера A$AP Rocky RZA допомагає мамі

Факти

Марія КАЛУШ
11 липня 10:14
232
Джерело: Газета "Життєві історії"

Син Ріанни — модель крутого бренду

Син Ріанни та її партнера A$AP Rocky RZA допомагає мамі

Життєві історії

 

 

Старший син Ріанни та партнера A$AP Rocky, RZA, мав чарівний вигляд, коли демонстрував лінію одягу своєї знаменитої мами для солодкої зйомки цього тижня. Дворічний RZA вдруге з'явився на подіумі разом зі своїм 34-річним батьком, демонструючи нижню білизну.  


Дворічний малюк мав чарівний вигляд, сидячи на плечах у батька в чорній майці та коротеньких трусиках. Гордий татусь продемонстрував свою підтягнуту форму в ідентичному вбранні. 
Ріанна заснувала компанію Savage X Fenty 2018 року. Її назвали однією з десяти найбільш інноваційних компаній у сфері стилю 2020 року за версією Fast Company, а 2021 року вартість компанії оцінювали в мільярд доларів. 

 


Хай як би сильно вони любили стиль її компанії з виробництва одягу та макіяж її ліній Fenty Beauty і Fenty Skin, шанувальники хочуть більше музики. Ріанна не випускала альбому від моменту виходу Anti 2016 року. 


Співачка та репер розпочали свій роман десь 2020 року. Закохані багато років дружили, а також працювали разом, поки чотири роки тому не закохалися і не створили сім'ю.
На початку їхньої кар'єри Роккі відкривав американську частину світового турне Ріанни Diamonds World Tour 2013 року, а вона знялася в його кліпі Fashion Killa того ж року. У листопаді 2020 року інсайдер повідомив виданню People, що давні друзі офіційно стали парою.


В інтерв'ю GQ від 2021 року Роккі сказав, що Ріанна була "коханням [його] життя" і "єдиною". "Якщо це моя доля, то так,  сказав він про те, що хоче стати батьком. Думаю, що я був би неймовірним, дивовижним, загалом дивовижним батьком". 


Згодом Ріанна розповіла Vogue у квітні 2022 року, що не планує поспішати з народженням дітей від репера. "Я завжди думала, що спочатку буде шлюб, а потім дитина, але хто, бляха, сказав, що все має бути саме так,  зазначила вона. Точно не дозволю цьому стати на заваді тому, щоб стати матір'ю".

 


Рік по тому вона сказала, що бути матір'ю це "легендарно", додавши: "Це все. Ви дійсно не пам'ятаєте життя до цього, це найбожевільніша річ у світі". Торік джерело повідомило виданню People, що зірка стала матір'ю і активно зайнята своїми дітьми.


"Ріанні подобається бути мамою. Вона одержима своїм хлопчиком", поділився інсайдер і додав, що Роккі "дуже зацікавлений і є чудовим батьком". Окрім того, співачка сказала Vogue: "[Тут] не так багато рівноваги. Але все стимулює. Зараз усе просто вистрілює. Я в захваті".


Це робить мене надзвичайно мотивованою, надзвичайно енергійною, щоб робити нові речі, творити... Я повернулася в студію, і тепер ми маємо намір повернутися на сцену для Суперкубка, що просто божевілля, що я взагалі погодилася на це, але я це зробила, і я схвильована".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter