Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сильвестр Сталлоне отримав проблеми з мозком на зніманнях «Роккі III»

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
10 лютого 09:36
585
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Легенда бойовиків зізнався, що колись випивав «25 чашок кави на день»

Сильвестр Сталлоне отримав проблеми з мозком на зніманнях «Роккі III»

ШОУ-БІЗНЕС

 

Сильвестр Сталлоне — американський актор, розповів, що після знімання третьої частини «Роккі» 1982 року йому довелося змінити своє життя через погіршений стан здоров’я. Про це повідомляє видання Marca.


У 80-х знаменитість досягнув високого успіху завдяки двом успішним частинам «Роккі» та планував випустити третю, яка вийшла 1982 року. Однак під час підготування до фільму він пройшов через процес, який спричинив ушкодження мозку.


В інтерв’ю Wall Street Journal актор розповів про його тогочасні небезпечні для здоров’я звички.


«Я випивав близько 25 чашок кави на день, коли знімався в «Роккі III». Весь мій сніданок був із двох шматків вівсяного печива з коричневим рисом і десятьох чашок кави. Усе тому, що я хотів зменшити жир у своєму тілі до 2,8%», — пояснив він.

 


Хоча він досягнув своєї мети та схуд на 13 кілограмів, це в кінцевому підсумку коштувало йому високої ціни, адже його пам’ять погіршилась.


«Я забував свій номер телефону. Я їв тільки рибу тунця. Моя пам’ять була розбита. Я отримував усі види виснажливих фізичних наслідків. Але це було заради справи», — доповнив актор.


Саме це змусило Сталлоне припинити дієту після закінчення знімань фільму, і хоча Сильвестр  дотримувався здорової та збалансованої дієти,  він більше ніколи не повертався до таких умов.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter