Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сильвестр Сталлоне отримав ключ від міста Філадельфія на честь річниці фільму "Рокі"

Факти

04 грудня
535

Знаменитість знімав культову кінокартину саме у Філадельфії

Сильвестр Сталлоне отримав ключ від міста Філадельфія на честь річниці фільму "Рокі"

ЗІРКИ

 

Сильвестр Сталлоне — американський актор, отримав ключ від міста в день, який називають "Днем Рокі" на честь 47-ї річниці фільму. Про це повідомляє видання Daily Mail.


Захід відбувся поряд із художнім музеєм Філадельфії, де стоїть статуя Рокі, також там урочисто відкрили магазин Rocky Shop, у якому продають ліцензовані товари від голлівудського бренду провідних чоловіків.


Сильвестр піднявся тими сходами до музею під пісню, що надихає, — Gonna Fly Now, під яку персонаж Рокі намагається довести до ідеалу своє тіло, швидкість та витривалість.

 

 


"Ти досягаєш вершини, відчуваєш натхнення, відчуваєш себе особливим, сповненим надії, щастям і, головне, пишаєшся собою, — сказав під час промови Сталлоне. — "Життя — це боротьба. Це важка боротьба, і будьте готові. Ти трохи виграєш і багато програєш. Але справжня перемога полягає в тому, щоб ніколи не здаватися і пройти весь шлях заради себе, своїх близьких. І, стоячи на вершині цих сходинок, вам нагадують, що все можливо".


Варто зазначити, що "Рокі" став культовим фільмом, адже зображає важке піднімання людини, яка намагається досягнути успіху у великому боксі.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter