Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сідні Свіні завітала на Венеційський кінофестиваль у красивій сукні

факти

Степан ПАВЛІВ
13 вересня 10:17
23
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сідні Свіні розповіла про фільм «Едем»

Сідні Свіні завітала на Венеційський кінофестиваль у красивій сукні
Зірка на кінофестивалі

 

 

Американська актриса Сідні Свіні демонструвала один приголомшливий образ за іншим на Венеційському та Торонтському кінофестивалях. Проте шанувальники були вражені квітковою сукнею у стилі 50-х, яку вона одягла на прем'єру фільму «Едем» на TFF!


Білосніжна сукня мала пишну спідницю, яка ідеально облягала талію, зав'язану ніжним бантом, і поєднувалася з накидкою з коміром, накинутою на плечі. Розкішні деталі мали ніжно-рожеву, коричневу та кремову квіткову вишивку на кутах. Довершили образ рожеві туфлі-човники та сміливий макіяж у ягідних тонах.

 


Відгуки шанувальників були такими: «Дуже мило. Дуже скромна». «Вона гарненька маленька квіточка». «Приносить елегантність у центр уваги».


Сідні Свіні розповіла про фільм «Едем» і його «божевільних персонажів. «Едем» це трилер на виживання, події якого розгортаються у 1930-х роках, коли група європейців переїжджає на безлюдний галапагоський острів Флорана. Однак їхня спроба співіснування швидко руйнується, що призводить до несподіваних викликів.


В інтерв'ю для TIFF-студії TheWrap 2024 Свіні висловила своє здивування, коли дізналися про справжні події, що стоять за «Едемом». «Ви читаєте про всіх цих божевільних персонажів, і не може бути, що всі вони справжні, і всі вони зібрані разом, і у них є всі ці переживання», сказала актриса, коли вона вперше прочитала сценарій. «Але потім я пішла і прочитала книгу Дори [Штраух], і книгу Маргрет [Віттмер], і знайшла всі газетні вирізки з їхніми історіями, і це найбожевільніша історія про людей, яку тільки можна собі уявити».


Джерело: https://www.shefinds.com/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter