Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сідні Суїні з чоловіком прилетіла у Венецію для участі в кінофестивалі

Люди

Степан СЕМАК
01 вересня 13:04
128
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сідні Суїні та її стосунки з Джонатаном Давіно

Сідні Суїні з чоловіком прилетіла у Венецію для участі в кінофестивалі
Зірковий гість Венеційського кінофестивалю

Життєві історії

 

 

26-річна акторка фільму «Ейфорія» Суїні мала просто сенсаційний вигляд, витончено виструнчившись у біло-блакитному квітчастому комбінезоні. Зіркова актриса в біло-блакитному квітчастому комбінезоні в суботу привернула до себе увагу, коли разом зі своїм нареченим Джонатаном Давіно прибула до аеропорту Венеції на 81-й Венеційський кінофестиваль.


Стильний ансамбль вирізнявся структурованим білим комірцем і V-подібним вирізом, пишними короткими рукавами, синім квітковим принтом і поясом, що облягав її струнку талію. Сідні додала сантиметрів до своєї фігури парою білих сітчастих туфель на підборах.


Тим часом її наречений, продюсер Джонатан, продемонстрував своє бездоганне почуття стилю, одягнувши білий фактурний топ-поло з розслабленим коміром. Він поєднав топ з парою чорних джинсів, що облягають фігуру, і взув повсякденні білі кросівки.


Акторка серіалу «Хто завгодно, тільки не ти» та її наречений Давіно вперше були пов'язані романтичними стосунками 2018 року. За чотири роки закохані побралися. Чутки про заручини з'явилися, коли Сідні помітили з привабливою діамантовою каблучкою, а невдовзі, в березні 2022 року, видання People підтвердило ці чутки. 

 


Сідні та бізнесмен з Чикаго здебільшого тримають свої стосунки поза увагою громадськості, а під час розмови з Cosmopolitan 2022 року вона розповіла про свою потребу в приватності. «Іноді я відчуваю себе винною за це», зізналася вона.


Я б хотіла поділитися своїм звичайним життям, щоб люди побачили, що це не тільки гламур. Але я не можу, тому що, по-перше, мені подобається моя приватність, а по-друге, соціальні мережі це ще одна платформа для бізнесу». 


Вона продовжила: «Ділитися в них своїм життям може суперечити цілісності бізнесу та бренду, який я намагаюся створити». «Я дуже зайнята роботою! Я трудоголік, і мені це подобається, дуже подобається», сказала вона в інтерв'ю Entertainment Tonight.


Отримавши нагоду тісно співпрацювати зі своїм партнером, актриса «Бездоганна» сказала виданню: «Я думаю, що це неймовірно мати змогу працювати з людьми, з якими ти хочеш вести бізнес».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter