Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сідні Свіні розкритикували за її гру у фільмі «Будь-хто, крім тебе»

Факти

Степан СЕМКІВ
28 квітня 11:15
218
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сідні Свіні не сприймає критику

Сідні Свіні розкритикували за її гру у фільмі «Будь-хто, крім тебе»

Життєві історії

 

 

«Будь-хто, крім тебе» мала радісний вигляд, керуючи вишнево-червоним вінтажним позашляховиком. Уродженка Вашингтона одягла джинсову куртку та чорні сонцезахисні окуляри.

 

Сідні Свіні нещодавно покаталася у своєму улюбленому кабріолеті Ford Bronco 1969 року випуску. 26-річна зірка фільму «Будь-хто, крім тебе» мала радісний вигляд, керуючи вишнево-червоним вінтажним позашляховиком. Уродженка Вашингтона одягла джинсову куртку та чорні сонцезахисні окуляри.

 

 

Це сталося після того, як кінопродюсерка і членкиня Академії кінематографічних мистецтв і наук Керол Баум назвала її комікс «Будь-хто, крім тебе» «невидимим». Баум поспілкувалась із Джанет Маслін, кінокритикинею New York Times, перед аудиторією шанувальників після показу фільму 1988 року «Дзвони мертвих», який вона продюсувала. 

 

Баум згадав Свіні під час дискусії, сказавши: «Є актриса, яку зараз люблять усі — Сідні Свіні». І додала: «Я не розумію Сідні Свіні. Я переглянула в літаку її фільм «Будь-хто, крім тебе». Я хотіла знати, хто вона і чому всі про неї говорять. Я дивилася цей фільм, який неможливо дивитись…»

 

Керол Баум викладає в школі кінематографічного мистецтва. Вона запитала: «Поясніть мені цю дівчину. Вона не красива, вона не вміє грати. Чому вона така гаряча?»

 

Представник Сідні відповів на критику так: «Несправедливо зневажати колегу-продюсерку. Це  багато що говорить про характер і виховання пані Баум». Сама Сідні також, мабуть, відкинула критику продюсерки і на своїй сторінці в інстаграмі показала фото з оголеними сідницями…

 

https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter