Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сідні Суїні показала своє красиве тіло в купальному костюмі

Люди

Степан ПАВЛІВ
20 серпня 11:03
189
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сідні Суїні та відгуки її шанувальників

Сідні Суїні показала своє красиве тіло в купальному костюмі
Спрагла зірка в сонцезахисних окулярах

Життєві історії

 


Зірка «Ейфорії» приголомшила шанувальників в інстаграмі, продемонструвавши свою неймовірну фігуру у витонченому чорно-білому гідрокостюмі Jonesea. Суцільний купальник мав застібку-блискавку, залишену наполовину розстібнутою, з білими смужками вздовж рукавів та боків.


Акторка доповнила образ чорними сонцезахисними окулярами, білими водними туфлями та уклала своє світле волосся у вигляді пляжних хвиль, коли позувала на човні разом зі своєю глем-командою. Вона підписала пост: «Я думаю, вони називають це пасткою для спраги».


Шанувальники реагують на купальний костюм Сідні Суїні.

 


Пост, який наразі набрав 4,4 мільйона вподобань і 31 тисячу коментарів, швидко привів шанувальників зірки в шаленство. Шанувальники прокоментували: «Я щойно впав зі сходів», саркастично написав один користувач. «Це небесна пастка, найбільша пастка для спраги у світі». «Сідней, у мене немає слів».


Суїні, яка заручена з кінопродюсером Джонатаном Давіно, постійно отримує коментарі про своє тіло, відколи вона знялася у фільмі «Ейфорія».


В інтерв'ю виданню Variety випускниця Immaculate розповіла про ці коментарі: «Я бачу це і я просто не можу дозволити собі реагувати. Я не знаю, як це пояснити, я все ще намагаюся зрозуміти це сама. Люди відчувають зв'язок і свободу говорити про мене все, що завгодно, тому що вони вважають, що я обрала собі таке життя. Що я більше не на людському рівні, бо я акторка».


«Що ці персонажі для всіх інших, але тоді я як Сідні більше не для мене. Це дивні стосунки людей зі мною, які я не можу контролювати і на які не можу впливати», розповіла амбасадорка Miu Miu.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter