Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шерон Стоун показала синці та пояснила їх причину

Факти

Богдана СВІТЕНКО
02 серпня 12:00
469
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Шерон Стоун розповіла про травму

Шерон Стоун показала синці та пояснила їх причину

Життєві історії

Американська акторка Шерон Стоун показала та прокоментувала свої синці на обличчі. Шерон, яка цього літа багато подорожує, вже встигла побувати в Каннах, Римі та Туреччині. 

 

 

Спершу акторка фільму «Основний інстинкт» опублікувала у своєму інстаграмі фото з ліфта, де було видно фінгал. Вона написала: «Ця поїздка була важкою, але я жорсткіша». Ця публікація одразу набрала багато переглядів та стала вірусною в соціальних мережах.

 

 

Шанувальники Шерон Стоун були стурбовані та не знали, що трапилося з 66-річною зіркою. Згодом Шерон, яка перебуває в Туреччині, написала «оновлення про синець під оком». «Я знаю, що ви всі хвилюєтеся через те, як я отримала синець під оком, тому вирішила повідомити вам про це. Я була в стількох готелях і в стількох країнах... Тож встала посеред ночі, щоб сходити до туалету, та не знала, де я, і вдарилася обличчям об мармур. Ні, ніхто мені нічого не зробив, і так, зі мною все гаразд, я чудово проводжу час…» розповіла Стоун.

 

Свою кар'єру Стоун розпочала як модель, але незабаром перейшла в кінематограф. Зараз відома акторка є володаркою численних нагород і також була номінована на премію «Оскар» за свою роль у фільмі «Казино» (1995).

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter