Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шерон Стоун на червоній доріжці благодійного вечора в Каннах

Факти

Степан СЕМКІВ
30 липня 09:50
152
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Шерон Стоун у блакитній сукні

Шерон Стоун на червоній доріжці благодійного вечора в Каннах

Життєві історії

 

 

Зірка Шерон Стоун сяяла на червоній доріжці гала-вечора Knights Of Charity Gala в Каннах, Франція, у гламурній блакитній сукні без бретельок, прикрашеній грайливими акцентами з пір'ястих листочків.


66-річна зірка фільму «Основний інстинкт» продемонструвала свою непідвладну часу фігуру та вигини в чарівному ансамблі.


Шерон Стоун блиснула на червоній доріжці благодійного вечора «Лицар благодійності» у вигадливій блакитній сукні. Своє вишукане вбрання Стоун доповнила стильним перловим намистом і великими чорними квадратними сонцезахисними окулярами, чим спричинила справжній фурор.


Акторка фільму «Казино» зробила свою фірмову зачіску зі світлими локонами, зачесавши їх назад на вечірці в Chateau de la Croix des Garde. Щодо макіяжу, то Стоун обрала чорну підводку, об'ємні вії, рясні рожеві рум'яна, хайлайтер на високих вилицях і глянцеву рожеву помаду.


Номінантка на премію «Оскар» також продемонструвала рубіново-червоний педикюр за допомогою класичних білих босоніжок на підборах з відкритим носком.  

 


Це сталося після того, як Стоун відверто поділилася своїм досвідом переживання інсульту, що змінив її життя 2001 року, і бурхливими наслідками, в новому інтерв'ю для The Hollywood Reporter. Стоун пояснила, що їй потрібно було довгих сім років, щоб повністю оговтатися від медичного випробування, з яким вона зіткнулася. Упродовж цих років, за її словами, «люди користувалися» нею.


«У мене було 18 мільйонів доларів, заощаджених завдяки моєму успіху, але коли я повернулася до свого банківського рахунку, все це зникло. Мій холодильник, мій телефон все було на чужі імена, зазначила вона. У мене було нуль грошей».


Акторка продовжила, що замість того, щоб дозволити «гіркоті чи гніву» поглинути її, вона врешті-решт «вирішила залишитися в теперішньому часі й відпустити». Стоун замислилася: «Якщо ви розкусите зерно гіркоти, воно ніколи не покине вас. Але якщо ви маєте віру, навіть якщо ця віра розміром з гірчичне зернятко, ви виживете».


Щодо свого позитивного настрою через двадцять три роки після інсульту, володарка «Еммі» сказала: «Отже, тепер я живу заради радості. Я живу заради мети».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter