Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шер з’явилась на модному показі з молодим коханим

Люди

Богдана СВІТЕНКО
17 жовтня 17:00
103
Джерело: Газета "Життєві історії"

Шер та її стосунки

Шер з’явилась на модному показі з молодим коханим
Шер з Олександром Едвардсом

Життєві історії

 

 

Американська співачка Шер з'явилася на червоній доріжці Victoria's Secret Fashion Show зі своїм кавалером Олександром Едвардсом. 78-річна зірка отримала багато уваги від свого 38-річного коханого, який молодший від неї на 40 років.

 

 

Шер, яка є авторкою відомої пісні Believe, була одягнена в довгий сірий піджак, який вона накинула на чорний топ з глибоким вирізом, вкритий стразами, а також різноколірні шкіряні штани, в яких переважали глибокі фіолетові, сірі та темно-зелені відтінки. Жінка доповнила свій образ багатоярусним фіолетовим поясом зі срібною фурнітурою та іншими прикрасами. У той самий час Олександр був одягнений у чорний широкий костюм у поєднанні з білою сорочкою. Свій образ чоловік доповнив барвистою краваткою та овальними сонцезахисними окулярами.

 

Шер та Едвардс познайомилися 2022 року, а а рік їх уже вважали парою. Того ж року співачка підтвердила, що знайшла своє кохання. Раніше жінка вже декілька разів була одружена: спершу 11 років із Сонні Боно, а згодом 4 роки з Греггом Оллменом.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter