Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шер отримала відзнаку за безпрецедентний внесок у музику

Люди

Богдана СВІТЕНКО
02 квітня 18:36
324
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Шер на червоній доріжці

Шер отримала відзнаку за безпрецедентний внесок у музику

Життєві історії

 

Шер здобула нагороду музичної премії iHeartRadio Music Awards 2024. Зірка отримала відзнаку за безпрецедентний внесок у музику та попкультуру протягом багатьох десятиліть.

 

 

На заході 77-річна Шер з’явилася зі своїм бойфрендом, який молодший від неї майже на 40 років. До нього співачка була двічі одружена та має двох дорослих дітей. Музичний продюсер Олександр Едвардс перебував поруч і підбадьорював свою кохану на червоній доріжці Dolby Theatre у Лос-Анджелесі. Під час їхньої появи Олександр поцілував жінку в шоку. 

 

Співачка, яка розпочала свій творчий шлях у 16 років, сяяла у повністю чорному образі, прикрашеному масивним камінням та срібними ланцюжками. Її зовнішній вигляд довершило чорне хвилясте волосся.

 

Молодий обранець Шер також був одружений і має чотирирічного сина Слеша. Олександр вирішив підтримати вибір своєї коханої та обрав для появи на церемонії чорний костюм, який доповнив білою сорочкою.

 

Познайомилася пара на паризькому Тижні моди 2022 року Тоді вони поспілкувалися лише 15 хвилин, після чого один зі знайомих співачки дав її контакти Едвардсу.

 

Ця нагорода є не єдиною за час кар’єри Шер. Вона була вшанована преміями «Оскар», «Еммі», «Ґреммі», «Золотий глобус», пальмової гілки кінофестивалю в Каннах, спеціальної нагороди в галузі моди CFDA, нагороди центру Кеннеді.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter