Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шакіра знову самотня і має право на «погану поведінку»

Факти

Степан ПАВЛІВ
17 жовтня 14:29
315
Джерело: Газета "Життєві історії"

Шакіра випустила у світ нову пісню

Шакіра знову самотня і має право на «погану поведінку»
Новий кліп зіркової співачки

Життєві історії

 

Латиноамериканська хітмейкерка Шакіра продемонструвала своє підтягнуте тіло у веселому та кокетливому бікіні з блакитною бахромою. Верхня частина бікіні мала бахрому по центру, яка звисала вниз її пласким животом, а нижня частина мала бахрому по боках, що колихалася на стегнах. Її культове кучеряве волосся було укладене у спортивну зачіску.


Зірка Hips Don't Lie танцювала на розкішній яхті в Маямі, підспівуючи своїй пісні Soltera, що в перекладі з іспанської означає «Cамотня жінка». Вона підписала пост: «Soltera. Офіційне музичне відео. Виходить у світ!».


Шанувальники були одержимі піснею та її образом для кліпу, захоплюючись нею в коментарях у її інстаграмі. «Це нещодавно? Вона має приголомшливий вигляд».

 


Шакіра збирає інших латиноамериканських артистів для кліпу Soltera. У кліпі знялося чимало інших латиноамериканських виконавців, зокрема бразильська ікона Аніта, Натті Наташа, Данна Паола та інші.
Уривок тексту пісні «Soltera»: «Я маю право на погану поведінку / щоб добре провести час,  співає Шакіра у приспіві. Я сама по собі, і тепер я можу робити те, що хочу, / Добре бути самотньою».


Шакіра справді живе життям soltera! Минулого місяця її бачили на вечірці в нічному клубі LIV у Маямі зі своїми друзями, де вона презентувала шанувальникам новий трек.


Після розриву з колишнім партнером Жераром Піке, який розбив їй серце, мати двох дітей стала більш активною в музичному світі і в листопаді розпочне свій світовий тур, який почнеться з північноамериканської частини.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter