Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шакіра покинула сцену через зухвалу поведінку фанатів

Факти

Богдана СВІТЕНКО
17 вересня 15:00
177
Джерело: Газета "Життєві історії"

Шакіра зреагувала на неприємний інцидент

Шакіра покинула сцену через зухвалу поведінку фанатів
Шакіра та її фанати

Життєві історії

 

 

Колумбійська співачка Шакіра різко покинула сцену після того, як її фанати намагалися залізти їй під спідницю. 47-річна співачка демонструвала свої фірмові танцювальні рухи на сцені LIV Miami, танцюючи під свою нову пісню Soltera у короткій бежевій сукні. Однак вона помітила, що камери телефонів є занадто близько до неї.

 

 

Зірка припинила свій виступ, тримаючись за низ сукні руками, і похитала головою. Також вона нахилилась до людей та показала жестами, що вона бачила, що вони роблять, і що це варто припинити. Згодом Шакіра покинула сцену.

 

Фанати співачки швидко засудили в інтернеті цей вчинок натовпу, зазначивши, що ті, хто це робив, огидні. «Це дійсно розчаровує. Артисти заслуговують на повагу і приватність, і на сцені, і поза нею», написав один із коментаторів.

 

Ще в червні Шакіра сказала, що не зовсім готова до офіційних стосунків, але припустила, що може бути відкрита до романтичних інтриг. Жінка тяжко переживала розрив із футболістом Жерардом Піке, з яким вона була у стосунках 11 років і має двох спільних синів.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter