Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Шакіра і Люсьєн Лавісконт зустрічаються. Бойфренд розповів про їхні стосунки

Люди

05 травня
1090

Шакіра і бойфренд

Шакіра і Люсьєн Лавісконт зустрічаються. Бойфренд розповів про їхні стосунки

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Новий бойфренд Шакіри Люсьєн Лавісконт назвав співачку «надихаючою» і «однією з найкрасивіших» людей, яких він коли-небудь зустрічав. 

 

47-річна співачка Шакіра зустрічається з 31-річним актором фільму «Емілі в Парижі» з минулого місяця. Раніше виконавиця була у стосунках із футболістом Жераром Піке, з яким у неї двоє дітей. Проте в червні 2022 року після 11 років спільного життя вони розлучилися.

 

Під час розмови з Us Weekly актор британського походження висловився про співачку. Він уперше розпалив чутки про роман у березні після появи в гучному музичному кліпі на її трек Punteria. «Шакіра — одна з найнеймовірніших артисток, які коли-небудь прикрашали планету, — сказав Люсьєн виданню. — Її відданість своїй справі, шанувальникам і любов до життя справді надихають. Вона одна з найкрасивіших, найпрацьовитіших людей, яких я коли-небудь зустрічав».

 

Щодо участі у музичному кліпі Punteria, знятому в лютому, Laviscount розповів, що все відбулося «досить швидко». Під час знімання четвертого сезону серіалу Netflix «Емілі» в Парижі Жерар згадав, що «отримав дзвінок щодо зацікавлення в його участі у зніманні відео».

 

 

Під час свого візиту до Флориди Люсьєн пояснив: «Маямі — це люди, культура, атмосфера. Коли я був дитиною, я читав реп під Welcome To Miami, коли я мріяв про це місце. Це ніколи не розчаровує».

 

Нагадаємо, що в березні Шакіра та Лавісконт знялися у кліпі на її пісню Punteria, в якому також брав участь Карді Бі. У кліпі співачка й актор показали кілька ніжних інтимних моментів… 
Невдовзі після виходу музичного кліпу їх помітили за вечерею разом у Нью-Йорку.

 

Минулого місяця було підтверджено, що дві зірки зустрічаються. У той час джерело повідомило Us Weekly, що Шакіра сказала «хімія почалася» на зніманні музичного кліпу Punteria.

 

Лавісконта раніше пов'язували з іншими зірками, такими як: Келлі Осборн, Брук Вінсент, Джесі Нельсон, а також Керрі Катона. «Жінки, з якими він мав стосунки, дуже різні. Зараз він зустрічається з Шакірою, і вона хоче кохання», — розповіло джерело видання. Друзі Шакіри висловили побоювання, що Люсьєн із Шарікою «тільки заради слави».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter