Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шакіра досягла мирової угоди в суді. Прокуратура не висуватиме їй звинувачень

Люди

Марія КАЛУШ
11 травня 19:15
404
Джерело: Газета "Життєві історії"

Шакіра нічого не винна

Шакіра досягла мирової угоди в суді. Прокуратура не висуватиме їй звинувачень

Життєві історії

 

 

Іспанський суд нещодавно повністю припинив податкове розслідування проти колумбійської попзірки Шакіри після того, як прокуратура та державний прокурор вирішили не висувати звинувачень проти співачки. Про це повідомило Reuters.


Шакіра торік досягла мирової угоди, щоб уникнути суду в Барселоні за звинуваченнями про несплату 14,5 мільйона євро іспанського податку на прибуток у період від 2012 до 2014 року. На той час залишилось незавершене друге розслідування щодо ймовірного шахрайства з податком на доходи та майно 2018 року.

 

Шакіра з родиною

 

Суд міста Есплугес-де-Льобрегат поблизу Барселони заявив, що немає жодних доказів на підтвердження скарги прокурора про те, що Шакіра «свідомо та добровільно не задекларувала» податок на доходи особи та не подала декларацію про доходи 2018 року.


Нагадаємо, що співачка продала мільйони записів пісень по всьому світу. Вона прожила у шлюбі з колишньою зіркою футболу «Барселони» та іспанського футболу Жераром Піке 11 років. У пари є двоє дітей. Після їхнього розлучення зірка, дівоче ім'я якої Шакіра Ізабель Мебарак Ріполл, переїхала в Маямі. 

 

Нещодавно Шакіра закохалась у британського актора Люсьєна Лавісконта після знімання її кліпу. Це підтвердило кілька інсайдерів з оточення зірки. Проте друзі застерігають Шакіру від цих стосунків, адже її коханий має негативний шлейф минулих стосунків із жінками, його цікавить лише кар’єра і слава. 

 


Джерело: https://www.reuters.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter