Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шакіра була присутня на фіналі тенісного турніру Miami Open

Люди

Назар КОЛОДІЙ
01 квітня 12:18
368
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Шакіру поцілував незнайомець

Шакіра була присутня на фіналі тенісного турніру Miami Open

Життєві історії

 

 

Невідомий чоловік поцілував Шакіру в щоку під час перегляду фіналу тенісного турніру Miami Open у VIP-секції. 47-річна колумбійська співачка спостерігала біля корту, як Яннік Сіннер з Італії переміг Григора Дімітрова з Болгарії у фіналі чоловічого одиночного розряду турніру у Флориді.

 

Чоловік у блакитній сорочці поло привітав Шакіру, поцілувавши її в щоку, коли вона спостерігала за матчем із тієї ж VIP-ложі, що й англійська тенісистка Аннабель Крофт.

 

Співачка мала розкішний вигляд у подвійному денімі, кремовому корсеті на блискавці та в білій мініспідниці. Вона довершила образ білими шкіряними черевиками на підборах і величезними сонцезахисними окулярами Versace у формі щитка. Довгі каштанові пасма хітмейкерки були укладені хвилями, і вона вибрала нейтральний макіяж, доповнивши образ намистом зі срібним браслетом-ланцюжком.

 

Нещодавно Шакіра породила чутки про роман із Люсьєном Лавісконтом. Колишній бойфренд англійської співачки Керрі Катони Люсьєн робить несподіване камео в новому кліпі Шакіри на її останній сингл Punteria. Відео зняли у березні, й шанувальники були здивовані, побачивши 31-річну зірку Люсьєна із 47-річною співачкою.

 

Керрі Катона, яка познайомилася з Люсьєном у шоу Celebrity Big Brother 2011 року, раніше розповідала, що їхні стосунки були дружніми й веселими. У музичному відео, в якому також знялася Карді Бі, Люсьєн продемонстрував свою неймовірну статуру, коли без сорочки грав роль кентавра, в якого влучила стріла Шакіри. Вона обробила рану, сексуально торкаючись руками його тіла.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter