Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селін Діон виступить у Парижі попри хворобу

Факти

Богдана СВІТЕНКО
26 липня 20:49
296
Джерело: Газета "Життєві історії"

Селін Діон повертається на сцену

Селін Діон виступить у Парижі попри хворобу

Життєві історії

 

Канадська співачка Селін Діон планує виступити на церемонії Олімпійських ігор XXXIII в Парижі. За виконання однієї пісні Селін планує заробити два мільйони доларів. Раніше в інтерв’ю для Vogue France вона натякала, що її довгоочікуване повернення відбудеться саме в Парижі.

 

 

Нещодавно легендарна співачка Селін Діон прибула до французької столиці. Вона вже встигла зустрітися зі своїми шанувальниками, коли виходила з паризького готелю.

 

Американське джерело TMZ розповіло, що 56-річна співачка готується до виступу і що вона почувається добре. Сама Селін зазначила, що вийде на сцену через свої страждання, навіть якщо їй доведеться повзти, адже виконавиця вже 17 років страждає на синдром м’язової скутості (SPS).

 

Востаннє Селін Діон виступала наживо 2020 року під час свого світового туру Courage у Ньюарку (штат Нью-Джерсі, США). Згодом вона скасувала тур через пандемію Covid-19.

 

Кар’єра Селін Діон розпочалась у ранньому віці. Її перший альбом французькою під назвою La voix du bon Dieu вийшов, коли Діон було лише 12 років. Жінка є володаркою багатьох престижних нагород, зокрема й «Оскару» та декількох премій «Ґреммі». Однією з найвідоміших пісень Селін є My Heart Will Go On з фільму «Титанік» (1997), яка принесла їй світову славу.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter