Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селін Діон продовжує боротьбу з невиліковною хворобою

Люди

Богдана СВІТЕНКО
16 березня 17:43
430
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Діон радіє поруч із родиною

Селін Діон продовжує боротьбу з невиліковною хворобою

ШОУ-БІЗНЕС

 

Селін Діон опублікувала рідкісне фото разом зі своїми дітьми у Міжнародний день інформування про синдром жорстокої людини (SPS). Діон також висловила слова підтримки всім, кого торкнулося це захворювання.

 

 

55-річна співачка від 2022 року страждає на хворобу, яка вражає нервову систему, головний та спинний мозок і водночас прогресує. Зірка обіймала своїх синів, двох близнюків Едді та Нельсона, а старший Рене сидів попереду. Батько хлопців Рене Анжеліл помер 2016 року після тривалої боротьби з раком.

 


Артистка не виступає через свою недугу вже два роки, але у своєму пості вона написала: «Спроба подолати це аутоімунне захворювання була однією з найважчих у моєму житті, однак я, як і раніше, сповнена рішучості одного дня повернутися на сцену та жити настільки добре, наскільки це можливо».

 


Попри всі негаразди в її житті, Селін живе й старається допомогти не лише собі, а також іншим, адже ліків проти SPS немає. Жінка вивчає, як можна уповільнити розвиток хвороби. На фото разом зі своєю сім’єю вона має вигляд люблячої та щасливої матері.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter