Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селін Діон почувається вже краще, проте хвороба не відступила

Люди

06 листопада
441

Зірка сподівається, що науковці знайдуть ліки від хвороби

Селін Діон почувається вже краще, проте хвороба не відступила

ЗІРКИ

 

 

 

Селін Діон перебувала у гарному настрої під час концерту Кеті Перрі в Лас-Вегасі у неділю. 55-річна співачка сиділа у VIP-зоні разом із Меган Маркл і принцом Гаррі.


Торік Селін Діон повідомила, що в неї діагностували захворювання, яке називають синдромом скутої людини (SPS). Це рідкісна неврологічна недуга, яка провокує у людей болісні м’язові спазми. Відтоді співачка зосередилась на своєму здоров’ї. Проте минулого тижня вона вперше за три роки вийшла на публіку, спостерігаючи, як хокейна команда "Монреаль Канадієнс" протистояла "Вегас Голден Найтс".


"Це нечесно щодо вас відкладати концерти. Однак, незважаючи на те, що це розбиває моє серце, краще, щоб ми все скасували зараз, поки я дійсно не буду готова знову повернутися на сцену", — написала співачка в інстаграмі. — Я хочу, щоб ви всі знали, я не здаюся і не можу дочекатися, щоб побачити вас знову!"


Її старша сестра Клодетт Діон сказала, що співачка спустошена проте "…робить усе, щоб одужати. Вона сильна жінка. Це хвороба, про яку ми так мало знаємо. Є спазми – їх неможливо контролювати". Й додала, що вся родина і троє дітей Селін "схрещують пальці, щоб науковці швидше знайшли ліки від цього жахливого захворювання".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter