Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес зізналася, чому уникає своєї спальні

Факти

Богдана СВІТЕНКО
17 жовтня 16:00
120
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Селена Гомес та її психічне здоров’я

Селена Гомес зізналася, чому уникає своєї спальні
Селена Гомес та її тривожність

Життєві історії

 

 

Американська акторка і співачка Селена Гомес розповіла, що не спить у своїй спальні. 32-річна зірка зробила таке зізнання, коли відвідала Wondermind Mental Fitness Summit на честь Всесвітнього дня психічного здоров'я.

 

Селена розповіла, що її кімната асоціюється з дійсно темними часами. Під час дискусії акторка також згадала про свій документальний фільм 2022 року під назвою «Селена Гомес: я та мій світ», де вона відверто розповіла про свій діагноз — біполярний розлад.

 

«Тривога іноді так виснажує, і так, я роками не хотіла вилазити з ліжка, і частково це було тому, що я не виконувала роботу. Ви повинні вірити в себе, щоб виконувати роботу, яка вас дійсно трохи просвітить», — зізналася Гомес. Вона також додала: «Я дуже тривожна людина. Це схоже на кінець світу, і я думаю, що позитивна розмова із собою, навіть якщо це звучить дивно, дуже впливає на мене».

 

Зірка також поділилася методом, який вона використовує для того, щоб перебороти свою тривожність. «Наприклад, перед тим, як вийти з машини, і там буде багато шуму і всього іншого — якщо це так, я не кажу, що це відбувається щодня, але я повинна дихати», — поділилася Селена.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter