Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес відвідала 68-й Лондонський кінофестиваль BFI

Факти

Богдана СВІТЕНКО
12 жовтня 14:00
101
Джерело: Газета "Життєві історії"

Селена Гомес у червоній сукні

Селена Гомес відвідала 68-й Лондонський кінофестиваль BFI
Селена Гомес на кінофестивалі

Життєві історії

 

 

Американська співачка та акторка Селена Гомес з’явилась на червоній доріжці 68-го Лондонського кінофестивалю BFI під час показу фільму «Емілія Перес». Гомес позувала фотографам, сміялася разом з іншими акторами, а також зупинялася, щоб сфотографуватися зі своїми шанувальниками.

 

 

32-річна зірка, яка зіграла в цьому серіалі роль Джессі Дель Монте, мала сенсаційний вигляд у червоній довгій та пишній сукні з великим бантом на поясі. Селена доповнила свій яскравий образ прикрасами та макіяжем, що підкреслював її риси обличчя. Її темне волосся було зібране в елегантний високий хвіст, відкриваючи шию та декольте.

 

Нещодавно Селена також дала декілька коментарів щодо свого психічного здоров’я. Декілька років назад у Гомес діагностували біполярний розлад. «Якщо мене оточують люди, які змушують мене почуватися добре, і я відчуваю, що можу сказати що завгодно, це завжди допомагає мені», сказала зірка журналу Page Six. Вона також зазначила, що розмовляє зі своїм психотерапевтом у ті моменти, коли почувається пригніченою.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter