Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес усміхнена і щаслива в обіймах коханого Бланко

Люди

Степан СЕМКІВ
09 серпня 11:33
478
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Селена Гомес виставила нові фото в Instagram

Селена Гомес усміхнена і щаслива в обіймах коханого Бланко
Зіркова співачка знайшла кохання свого життя

Життєві історії

 

Співачка Селена Гомес має щасливий вигляд в обіймах свого бойфренда Бенні Бланко на нових знімках усього за кілька днів після того, як розповіла, що була "такою пригніченою в епоху It Girl, коли зустрічалася з Джастіном Бібером".


У четвер вранці 32-річна співачка опублікувала в Instagram галерею знімків і відео, на яких вона обіймається з 36-річним музичним продюсером. Слайди, здавалося, зроблені нещодавно, оскільки вони відображають романтичні стосунки, які вже близько року перебувають у центрі уваги громадськості. 


Бенні був одягнений у білу сорочку з короткими рукавами на ґудзиках, а на відео також видно, як вони обіймаються. На іншому милому знімку щасливу пару можна було побачити, як вони разом притискаються на дивані. Селена також поділилася селфі в мерехтливій золотій мінісукні, коли її бойфренд стояв позаду неї. 

 


Гомес розповіла, що їй подобається, як Бенні ставиться до неї, сказавши в грудні: "Він ставився до мене краще, ніж будь-яка людина на цій планеті". В інтерв'ю журналу Time вона додала, що музикант "не збентежений", коли її критики говорять "найболючіші речі".


Бенні відсвяткував її 32-й день народження, купивши коханій інкрустоване дорогоцінними каменями намисто у формі своїх перших ініціалів. Селена продемонструвала своє намисто з діамантами у вигляді літери "B" — 14-каратне золото, всипане діамантами, від лос-анджелеського бренду Baby Gold за 600 доларів — на фото, опублікованому в інстаграмі.


Співачка зустрічалася з 30-річним Джастіном Бібером упродовж восьми років, а за декілька місяців після їхнього розриву 2018 року він одружився з 27-річною Хейлі Бібер, з якою чекає на первістка — Селена не коментує це публічно.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter