Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес розбурхує чутки про свої заручини

Люди

Богдана СВІТЕНКО
17 вересня 16:00
163
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Селена Гомес та її коханий

Селена Гомес розбурхує чутки про свої заручини
Селена Гомес на церемонії

Життєві історії

 

 

Американська співачка та акторка Селена Гомес продовжила розпалювати чутки про заручини, одягнувши каблучку на підмізинний палець лівої руки під час церемонії вручення премії «Еммі».

 

 

32-річна зірка серіалу «Вбивства в одній будівлі» одягнула чорну оксамитову довгу сукню, а також наділа блискучу срібну каблучку на палець. Це може свідчити про те, що її хлопець Бенні Бланко зробив їй пропозицію руки та серця. 

 

 

На самій червоній доріжці Гомес була без свого коханого. Однак вони возз'єднались у глядацькій залі та разом позували для фотографій. Бланко також вирішив прийти в чорному й одягнув костюм, прикрашений блискучими елементами.

 

Селена вперше породила припущення, що вона заручена з Бенні, коли опублікувала селфі, на якому сховала підмізинний палець під емодзі у вигляді серця. Також раніше Гомес назвала його коханням усього свого життя.

 

До стосунків з музичним продюсером Бенні Бланко, які жінка підтвердила у грудні 2023 року, Селена Гомес зустрічалася зі співаками The Weeknd, Джастіном Бібером та Ніком Джонасом.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter