Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес покине соціальні мережі на певний час

Люди

Євген ЛЮДКЕВИЧ
31 жовтня 21:58
273
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірку непокоїть суцільна ненависть у світі

Селена Гомес покине соціальні мережі на певний час

ЗІРКИ

 

Селена Гомес — американська акторка та співачка, наважилась покинути соціальні мережі та поділилася своєю тривожністю і проблемами із психічним здоров’ям. Про це вона повідомила на своїй інстаграм-сторінці.


Знаменитість оголосила про тимчасову паузу в активному користуванні соціальними мережами через суцільне насильство і ненависть у світі.


За її словами, зараз існує потреба захистити всіх, а особливо дітей. Їй стає зле, коли страждають невинні люди. Також вона наголосила, що це потрібно припинити назавжди.

 


"Люди, яких катують і вбивають, чи будь-який інший акт ненависті до будь-якої групи — це жахливо. Усі люди потребують захисту, а надто діти. Насильство потрібно припинити назавжди. Мені шкода, якщо моїх слів або гештегу ніколи не буде достатньо, я просто не можу стояти осторонь, коли страждають невинні люди. Від цього мені стає зле. Я б хотіла змінити світ, але допис цього не зробить. З любов'ю Селена", — йдеться в її коментарі.


Гомес також доповнила, що її непокоїть жах, який усе нарощується у світі, адже у неї є молодша сестра і вона бачить, як на неї це впливає.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter