Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес і Бенні Бланко підтвердили свій роман у Малібу

Люди

Назар КОЛОДІЙ
18 червня 12:30
378
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Селена Гомес і коханий Бенні

Селена Гомес і Бенні Бланко підтвердили свій роман у Малібу

Життєві історії

 

 

Селена Гомес і Бенні Бланко публічно продемонстрували свої стосунки, коли їх помітили, як вони цілуються після вечері в Малібу, Каліфорнія, 15 червня.


36-річного продюсера і 31-річну співачку сфотографували, коли вони виходили з ресторану Nobu, де Бланко тримав Гомес за плече. Потім пара пристрасно поцілувалася біля свого автомобіля.
Ця публічна демонстрація прихильності з'явилася після того, як Гомес повернулася до Лос-Анджелеса після відвідування Каннського кінофестивалю та знімання своїх серіалів Hulu.

 

 

Ще місяць тому Гомес розповідала, що планує всиновити дитину, перш ніж зав'язати романтичні стосунки з Бланко. Співачка пояснила, що "справді звикла" бути самотньою протягом п'яти років. "Багато людей бояться бути самотніми, і я мучила себе протягом двох років самотності, а потім якось ухвалила рішення про усиновлення", — сказала вона.


"Тоді я придумала свій план, який планувала реалізувати в 35 років, якби я нікого не зустріла, — додала Гомес, показавши, що її дружба з Бланко стала романтичною. — Це просто трапляється тоді, коли ви цього найменше очікуєте".


Пара підтвердила свої стосунки в грудні 2023 року, а потім дебютувала як пара на церемонії "Еммі" 2024 року. Джерела, близькі до пари, повідомляють, що Гомес і Бланко "дуже закохані".
Незважаючи на те, що вони обоє мають досвід роботи на кулінарних шоу, Бланко зізнався, що іноді їм простіше замовити піцу, коли вони втомилися. "Це так смішно. Іноді, коли ти цілий день готуєш їжу, просто думаєш: "Можливо, краще просто взяти піцу?" – сказав Бланко.


Джерело: https://people.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter