Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

САНТА ДІМОПУЛОС ЗМІНИЛА СВОЄ ІМ’Я

Люди

03 жовтня
136

САНТА ДІМОПУЛОС ЗМІНИЛА СВОЄ ІМ’Я

 

Українська співачка Санта Дімопулос приїхала у Київ, щоб змінити своє ім'я і прізвище. Вона зробила це оперативно й дуже щаслива, що їй усе вдалося.

 

Раніше в її паспорті був запис "Дімопулос Хрисанті Янісівна". Однак жінка вирішила приєднатися до сім'ї свого біологічного батька Ігоря. Тоді вона захотіла ім'я, скорочене від Хрисанті, – Санта. Згодом це ім'я принесло співачці популярність. Сьогодні її повне ім'я – Дімопулос Санта Ігорівна.

 

Як відомо, Санта Дімопулос була учасницею "Фабрики зірок". Хоча вона і не перемогла в конкурсі, проте надовго залишилася у пам'яті глядачів. Згодом Костянтин Меладзе запросив її до гурту "ВІА Гра".

 

Тоді Санта перебувала у цивільному шлюбі з шоуменом Андрієм Джеджулою. У подружжя народився син Даніель. Після розриву стосунків із ним Санта вийшла заміж за бізнесмена Володимира Самсоненка. Проте за рік вони розлучилися. Цей шлюб співачка назвала фіктивним.

 

Восени 2015 року Дімопулос вийшла заміж за співвласника мережі спортивних клубів Ігоря Кучеренка. За чотири роки в них народилася донька Софія.

 


Джерело: https://www.unian.ua/

Автор: Степан Вересень

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter